Τα θερμικά καλώδια Τα θερμικά καλώδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα θερμικά καλώδια




Τα Θερμικά Καλώδια NEXANS είναι Νορβηγική εφεύρεση και παραγωγή.
Κατασκευάζονται από το 1926, έχοντας τεράστια εμπορική και λειτουργική επιτυχία σε όλους τους τύπους θέρμανσης που έχουν χρησιμοποιηθεί.


Στην εποχή μας τα Θερμικά Καλώδια NEXANS Νορβηγίας είναι ένα από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά.

Στην Ελλάδα τα Θερμικά Καλώδια NEXANS χρησιμοποιούναι από το 1979. Είναι δοκιμασμένα με πλήρη επιτυχία σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, προστασίας από τον παγετό και σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών θέρμανσης.

Αποτελούν την ιδανική λύση για όλους τους τύπους δαπέδου και για όλες τις εφαρμογές όπου απαιτείται ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας, πλήρης αυτονομία και οικονομική κατανάλωση.

Στις Ελληνικές εγκαταστάσεις συχνή είναι η χρήση των Θερμικών Καλώδιων NEXANS TXLP/1 και NEXANS TKXP/2R:







NEXANS TXLP/1


NEXANS. Θερμικό καλώδιο TXLP/1:

Το Θερμικό Καλώδιο NEXANS TXLP/1, χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις δαπέδου τσιμεντοκονίας, στις εγκαταστάσεις προστασίας από παγετό και χιόνι και σε ειδικές εφαρμογές θέρμανσης.
17W/m, 300W - 3100W/230V, 17,7m-185m



NEXANS. Θερμικό καλώδιο TKXP/2R:


TKXP/2R
Το Θερμικό Καλώδιο NEXANS TKXP/2R, χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS ξύλινου καρφωτού δαπέδου.
Ο σκοπός του Θερμικού Καλωδίου NEXANS TKXP/2R είναι να προσφέρει την ποιότητα και οικονομία της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS, με σεβασμό στις ανοχές που έχει το ξύλινο δαπέδο στην θερμοκρασία.
10W/m, 300W-1250W/230V, 23m-105,4m

 

Η εγκατάσταση των Θερμικών Καλωδίων αντιπαγωτικής προστασίας δεν προϋποθέτει κάτι ιδιαίτερο στην κατασκευή της ράμπας γκαράζ.

https://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους τύπους ράμπας, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο υλικό της τελικής επιφάνειας της ράμπας (σκυρόδεμα, πλάκες, κυβόπλακες, βιομηχανική επίστρωση κτλ)

https://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/

Η εγκατάσταση των Θερμικών Καλωδίων NEXANS, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλο το εμβαδόν της ράμπας, ή μόνο εκεί που διέρχονται τα ελαστικά των οχημάτων.

https://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
αισθητήριο εξωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας

Τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS μπορούν να ελέγχονται με αισθητήριο εξωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας, σε συνδυασμό με ειδικό ηλεκτρονικό θερμοστάτη προστασίας κατά του παγετού.


https://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
ηλεκτρονικό θερμοστάτη προστασίας
 Έτσι η αντιπαγωτική προστασία λειτουργεί πριν την δημιουργία πάγου, επιτρέποντας στα Θερμικά Καλώδια να λειτουργούν το λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

https://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/

Τα εγκατεστημένα Θερμικά Καλώδια στις ράμπες, δεν απαιτούν ΠΟΤΕ καμία συντήρηση και μπορούν να λειτουργούν με απομακρυσμένο έλεγχο. Για παράδειγμα: Όταν επιθυμούμε να επισκεφτούμε την εξοχική μας οικία, τον χειμώνα.


ΧΩΡΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Δάπεδο τσιμεντοκονίας
Ξύλινο καρφωτό δαπεδο
Ράμπες γκαράζ
Σκάλες
Πεζόδρομοι
Στέγη
Ιδιωτικοί δρόμοι
Βιομηχανικές Εφαρμογές
Αγροτικές Εφαρμογές
Κτηνοτροφικές Εφαρμογές
(via)