TALOSnet Combo WiFi TALOSnet Combo WiFi

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

TALOSnet Combo WiFi



Το Talos Net COMBO WiFi – Κοντρόλερ διαχείρισης πριζών προσέγγισης με ρελέ εντολών για διαχείριση φορτίων και έλεγχο πόρτας

Hotel Building Managment System είναι ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης για εγκατάσταση σε ηλεκτρολογικό πίνακα.


 Η συσκευή θέλει χώρο 6 ασφαλειών και δίνει την δυνατότητα πλήρους ελέγχου:
σε δωμάτια και σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου,
έλεγχος καταναλώσεων δωματίου (φώτα-κλιματισμός κλπ),
αυτοματοποίηση λειτουργίας των κτιρίων ή των πτερύγων,
ελέγχος θερμοκρασιών και πυρανίχνευσης,
προπώλησης extra υπηρεσιών


ON-LINE ελέγχου σε πραγματικό χρόνο της λειτουργίας του ξενοδοχείου μέσω κεντρικού Υπολογιστή και ασύρματης δικτύωσης WiFi.

Η λειτουργία βασίζεται στην τεχνολογία RF-ID που χρησιμοποιεί ειδικό μικροτσίπ τοποθετημένο στις κάρτες των πελατών ή του προσωπικού, το οποίο ανταλλάσσει δεδομένα με τις πρίζες των δωματίων και των άλλων ελεγχόμενων χώρων, κάθε φορά που βρίσκεται στην εμβέλεια του εκπεμπόμενου σήματος της πρίζας.

Η εμβέλεια εκπομπής είναι 5 cm από την πρίζα, λειτουργώντας με ένα άγγιγμα της κάρτας σε αυτήν, χωρίς να παρουσιάζει ευαισθησία από υγρασία λόγω της μη ύπαρξης οποιασδήποτε ηλεκτρικής επαφής.

 Δεν απαιτεί ειδική κλειδαριά στις πόρτες, παρά μόνο τη τοποθέτηση ηλεκτρικής γλωσσίδας στις κάσες.


Ηλεκτρικό σχέδιο του αυτοματισμού
Τα module που τοποθετούνται στον πίνακα των δωματίων και των άλλων χώρων (office ορόφων-πτερύγων, μαγαζιά, κλιμακοστάσια, αποθήκες κλπ) διαθέτουν συσκευή δικτύωσης WiFi για την ON-LINE επικοινωνία με τον κεντρικό server και τους client υπολογιστές της reception και των άλλων τμημάτων, μέσω του εύπλαστου προγράμματος διαχείρισης TALOS-NET.

Συνδεσμολογία του κυκλώματος
Πέρα από την κεντρικά ελεγχόμενη λειτουργία, το όλο σύστημα λειτουργεί ταυτόχρονα και αυτόνομα, εφόσον υπάρξει ανάγκη (off-line operation).
Το σύστημα, καινοτομεί, με τον μεγάλο συγκεντρωτισμό ιδιοτήτων και λειτουργιών που παρέχει με αποτέλεσμα να καταργεί άλλα, μη συνεργαζόμενα μεταξύ τους, υψηλού κόστους κτήσης – εγκατάστασης συστήματα.

Με τον υψηλό βαθμό διαχείρισης της ενέργειας (όχι μόνο σε επίπεδο δωματίου αλλά και σε κεντρικό επίπεδο ορόφων, πτερύγων ή κτηρίων), πετυχαίνει μεγάλη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, αύξηση του ορίου ζωής των συσκευών, αποτελώντας μια άριστη, τεχνολογικά προηγμένη και πολύ προσιτή λύση για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα κλπ.

Το σύστημα μπορεί να συνδεθεί εναλλακτικά στο δίκτυο και στο ενσύρματο δίκτυο Ethernet 10 Mbps, με την χρήση του Talos-Net COMBO.


Μία λύση εάν δεν μπορείτε να περάσετε καλώδιο δικτύου.

(via)