Το GRUNDFOS SCALA2 Το GRUNDFOS SCALA2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το GRUNDFOS SCALA2



Το GRUNDFOS SCALA2 είναι ένα πλήρες πιεστικό συγκρότημα που παρέχει τέλεια πίεση σε όλες τις βρύσες.
Περιλαμβάνει αντλία, κινητήρα, δοχείο, αισθητήρα, inverter και βαλβίδα αντεπιστροφής σε μια μικρή ενιαία μονάδα που εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα.





 Με έξυπνο έλεγχο, το SCALA2 προσαρμόζει την απόδοσή του σε κάθε ζήτηση –και με τον υδρόψυκτο κινητήρα του έχει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου
στην κλάση του.

Το αποτέλεσμα είναι μέγιστη άνεση με την ελάχιστη κατανάλωση.

Διαβάστε ακόμη

Το GSM CONTROL 200 είναι συσκευή τηλεχειρισμού

Η εγκατάσταση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη



Το SCALA2 είναι πιεστικό συγκρότημα σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση.


Μπορεί να χωρέσει μέσα σε ένα ντουλάπι της κουζίνας, και να ρυθμίζει αυτόματα τόσο την πίεση αλλά και την κατανάλωση του νερού στο σπίτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το SCALA2 και αφήστε το να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Διαστασιολόγηση & επιλογή σε δευτερόλεπτα


Ένας τύπος για όλες τις οικιακές εφαρμογές. Ο υπολογισμός και η επιλογή δεν ήταν ποτέ ευκολότερα. Το SCALA2 διαχειρίζεται όλες τις οικιακές ανάγκες υδροδότησης για έως 8 παροχές σε 3 ορόφους.

Έξυπνος έλεγχος της αντλίας


Το SCALA2 διαθέτει έξυπνο έλεγχο της αντλίας, η οποία παρακολουθεί το σύστημα και αντισταθμίζει τυχόν απώλεια πίεσης. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που έχετε ρυθμίσει το επίπεδο πίεσης του νερού, το SCALA2 θα εξασφαλίσει μια σταθερή ροή του νερού από όλες τις βρύσες, ανεξάρτητα από την πίεση εισόδου ή τον αριθμό ανοικτών βρύσων.

(via)