Ηλεκτροκινήτηρας τυμπάνου (Drum Motor) Ηλεκτροκινήτηρας τυμπάνου (Drum Motor)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ηλεκτροκινήτηρας τυμπάνου (Drum Motor)






Ένας κινητήρας τύμπανο (ή μηχανοκίνητα τροχαλίας) είναι ενα μοτέρ που  περικλείεται μέσα του  σε ένα χαλύβδινο κέλυφος παρέχει μια κινητήρια τροχαλία και ειναι ιδανικό για ιμάντες μεταφοράς.


Ο κινητήρας του τυμπάνου περιλαμβάνει μία ασύγχρονη ή σύγχρονη ηλεκτρική μηχανή, ή υδραυλικού κινητήρα στερεωμένο σε ένα σταθερό άξονα στο ένα άκρο του τυμπάνου και άμεσα συνδέονται μέσω πινιόν ρότορα του κινητήρα σε ένα in-line ελικοειδή ή πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο είναι στερεωμένο σε άλλο σταθερό άξονα .

 Η ροπή μεταφέρεται από τον κινητήρα μέσω του κιβωτίου ταχυτήτων στο κέλυφος τύμπανο μέσω ενός συνδέσμου ή προσανατολισμένη χείλος συνδέεται με το κέλυφος ή άκρο του περιβλήματος

Σήμερα μπορείτε να δείτε πολλά παραδείγματα εφαρμογών κινητήρα τυμπάνου σε
  
 μεταφορείς αεροδρόμιο check-in και μηχανήματα ασφαλείας, checkstands σούπερ μάρκετ, μεταφορείς επεξεργασίας τροφίμων και εξοπλισμό ζύγισης.
 Αναστρέψιμη κινητήρες τυμπάνου χρησιμοποιούνται επίσης για ρολλών πορτών
Το Drum Motor εξαλείφει τα εξωτερικά στοιχεία, όπως κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, γρανάζια, αλυσίδα, προστατευτικό της αλυσίδας και έδρανα μαξιλάρι μπλοκ εμφανίζεται συνήθως σε συμβατικές μονάδες.

 Όλη η εξωτερική συντήρηση
 εξαλείφεται έχοντας το ηλεκτρικό κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων και όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα του τυμπάνου που περικλείεται μέσα στο τύμπανο.

 Ο κινητήρας και τα εργαλεία λειτουργούν σε σφραγισμένο περίβλημα με πετρελαίο η γράσσο εξασφαλίζοντας σωστή λίπανση και την ψύξη του.

 Το μοτέρ τύμπανο περιστρέφεται μια μονάδα μετάδοσης, το οποίο μεταδίδει ισχύ στο εξωτερικό περιστρεφόμενο τύμπανο.