Νέα σειρά διακοπτών Celiane της.legrand Νέα σειρά διακοπτών Celiane της.legrand

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέα σειρά διακοπτών Celiane της.legrand



Η σειρά διακοπτών Celiane ισορροπεί ανάμεσα στην αισθητική και την λειτουργικότητα μέσα από την αρμονική συνύρπαξη του κύκλου με το ορθογώνιο. Με πρωτοποριακή γκάμα χρωμάτων και υλικών φέρνει μια νέα διάσταση στην αισθητική ενώ ταυτόχρονα προσφέρει νέους εύχρηστους τρόπους για τον έλεγχο του φωτισμού.




 Η σειρά Celiane ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας προσφέροντας άνεση και ψυχαγωγία εξασφαλίζοντας ασφάλεια, απλότητα και κομψότητα! Γιατί όχι με μία μόνο εντολή;

Με το πολύ λεπτό σχεδιασμό του, επιτρέπει την προσθήκη νέων σημείων ελέγχου επίτοιχα χωρίς την ανάγκη χωνευτής τοποθέτησης στους τοίχους. Κατάλληλο για ανακαινίσεις και νέες εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας ασύρματο πρωτόκολο επικοινωνίας, επιτρέπει χωρίς καμία επιπλέον καλωδίωση τον έλεγχο του φωτισμού για κάθε τύπο λαμπτήρων (LEDs, CFLs, ιωδίνης, ...)


ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ KAINOTOMIA ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

Με την ασύρματη τεχνολογία είναι δυνατός ο έλεγχος και η ρύθμιση του φωτισμού καθώς και ο έλεγχος των ρολών ανεξάρτητα ή σε σενάρια. Η ενεργοποίηση των σεναρίων γίνεται από τους επίτοιχους πομπούς, από τηλεχειριστήρια ή σε συνδυασμό με τον ασύρματο webserver και το Legrand Smarthome app από smartphone ή tablet, από οπουδήποτε εντός ή εκτός σπιτιού.

 Έλεγχος φωτισμού Έλεγχος ρολών Έλεγχος από παντού


ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Με την ασύρματη τεχνολογία είναι δυνατός ο έλεγχος και η ρύθμιση του φωτισμού καθώς και ο έλεγχος των ρολών ανεξάρτητα ή σε σενάρια. Η ενεργοποίηση των σεναρίων γίνεται από τους επίτοιχους πομπούς, από τηλεχειριστήρια ή σε συνδυασμό με τον ασύρματο webserver και το Legrand Smarthome app από smartphone ή tablet, από οπουδήποτε εντός ή εκτός σπιτιού